Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion îi pune două condiții lui Marcel Ciolacu ca să voteze pentru demiterea lui Florin Cîțu: Una este aproape IMPOSIBIL de realizat

AUR
George Simion

Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) vor vota moţiunea de cenzură a PSD cu două condiţii: să fie un text serios şi să fie obţinute voturi de la parlamentarii puterii, a declarat, marţi, liderul deputaţilor AUR, George Simion.

"Am văzut textul moţiunii de cenzură şi avem observaţii. Noi avem două condiţii pentru a vota această moţiune: textul să fie serios şi în concordanţă cu poziţiile publice pe care AUR le-a avut ca singură forţă de opoziţie reală şi în al doilea rând ca să găsim voturi şi din partea arcului guvernamental - minorităţi, UDMR, USR, PNL", a declarat Simion la Parlament, scrie agerpres.ro.

Citește și: HAOS total în Parlament - PSD şi AUR susţin că moţiunea împotriva ministrului Ghinea a fost de fapt adoptată

Întrebat dacă mai crede că există un blat PSD - PNL, el a spus: "Da, cu siguranţă. În ceea ce priveşte PNRR, ei au avut şi voturile PSD - se poate vedea, este totul electronic, public.

Partidul Social Democrat a finalizat textul moţiunii de cenzură şi îl va depune la Parlament săptămâna viitoare, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Titlul moţiunii este "România eşuată. Recordul 'fantastic' al Guvernului Cîţu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.