Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, președinte AUR: Cine nu semnează moțiunea de cenzură e un trădător!

Facebook
George Simion

George Simion, președinte AUR: Cine nu semnează moțiunea de cenzură e un trădător!

Alianța pentru Unirea Românilor a demarat miercuri, 20 septembrie, strângerea de semnături de la parlamentari pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu. Până în acest moment, parlamentarii AUR și mai mulți parlamentari neafiliați și-au pus semnătura pe textul moțiunii de cenzură pregătit de AUR.

Președintele AUR, George Simion, a făcut apel către români, în cadrul unui live pe pagina personală de Facebook, să le solicite parlamentarilor din județele lor să semneze și să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

AUR a inițiat demersurile pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernării PSD-PNL ca urmare a pachetului de măsuri fiscale pe care Guvernul le-a pus în transparență marți. Reacțiile care au apărut după publicarea pachetului de măsuri au arătat că acestea pun în pericol iminent o mare parte a economiei reale din România și stârnesc îngrijorare în întreaga societate românească. Măsurile fiscale propuse de guvern sunt, în esență, așa cum arată mai mulți economiști, un cocktail de taxe și impozite care amenință să intoxice economia națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.