Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion rupe tăcerea: 'Țin la Diana, dacă renunță la mândrie. I-au spus că o vor face președintele țării'

Facebook
George Simion AUR

George Simion a devenit ținta atacurilor lansate de Diana Șoșoacă, deși co-președintele AUR a spus, după excluderea senatoarei din partid, că este alături de ea și o susține. Simion a fost acuzat de Șoșoacă de faptul că trădează interesele partidului, iar Ninel Peia, președintele Partidului Neamul Românesc, l-a numit chiar homosexual.

Simion a anunțat, luni seara, la Antena 3, că este dispus să facă pace cu Șoșoacă, dacă aceasta renunță la mândrie.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

”Am încercat să fiu docil și împăciuitor! Am fost făcut homosexual de președintele doamnei Șoșoacă. Nu am făcut pact cu sistemul. Spre deosebire de doamna avocată, noi nu am fost niciodată fani ai USR-ului.

Special nu am vrut să îl punem pe Ninel Peia pe liste, știindu-i trecutul, și îmi este, sincer, rușine. Am avut surprize cu alții, dar ușor, ușor, facem curățenie.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție

Doamna i-a supărat în fiecare zi pe colegii mei. Colegii mei nu au mai răbdat, e o familie, nu sunt lupi singuratici. Încercăm să fim un partid cât se poate de normal, care să țină cu românii. Văd că diavolul și-a băgat coada! Mai bine că s-a întâmplat acum, decât să ajungem peste câteva luni într-un conflict total.

Eu sunt un unionist, îmi doresc să dialoghez. Țin la Diana, dacă renunță la mândrie. Eu i-am luat apărarea, i-am spus că are din partea mea sprijin și o să aibă. Să dea Domnul să rămână cu biserica, să fie constantă. I-am zis că e o victimă, în momentul ăsta. Gloria și lumina reflectoarelor i-au luat ochii, iar Ninel Peia și Francisc Tobă i-au spus că o vor face președintele țării, președinte de partid.”, a spus George Simion.

Citește și: Acuzați grave la adresa lui Florin Cîțu: ‘Haideți să vă arăt cum a falsificat proiectul de buget pe 2021!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.