Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion: SRI nu a întreprins acțiuni față de AUR

Mediafax
George Simion

Președintele AUR, George Simion, cere Consiliului Național al Rectorilor să ia atitudine față de declarațiile lui Remus Pricopie, după ce rectorul SNSPA a cerut Parlamentului să investigheze legăturile lui George Simion cu serviciile secrete din Rusia.

„Este regretabil faptul că rectorul SNSPA se angajează într-o pură propagandă politică de denigrare a partidului AUR, aducând acuzații grave fără a oferi nicio dovadă în sprijinul acestora. Astfel de acțiuni subminează și încrederea publicului în instituțiile academice și în reprezentanții acestora. Dacă afirmațiile făcute de Remus Pricopie ar fi fost veridice, iar acțiunile AUR sau activitatea partidului ar fi lezat interesele naționale ale României, potrivit articolului 36 din legea de organizare și funcționare Serviciul Român de Informații ar fi întreprins acțiuni față de partidul AUR, lucru care nu a avut loc”, a afirmat, marți, Simion.

El a făcut o solicitare către Consiliului Național al Rectorilor să ia atitudine față de „declarațiile defăimătoare și campania de dezinformare” a rectorului SNSPA.

„Această reacție este cu atât mai importantă, având în vedere că, în data de 4 octombrie 2023, Consiliul Național al Rectorilor a luat poziție în spațiul public după acțiunea tinerilor AUR ce a avut loc la SNSPA. Este esențial ca reprezentanții instituțiilor academice să fie modele de integritate și să promoveze un dialog constructiv și bazat pe fapte în spațiul public, nu manipulări și dezinformări cum procedează domnul Pricopie”, a precizat liderul AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.