Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, trădat în prag de alegeri. Rămâne fără lideri de organizații în țară. Scandal total în partid

george simion

Este scandal total în AUR, după ce nu mai puțin de 15 filiale din Mehedinți s-au alăturat organizației locale a PNL, condusă de Virgil Popescu.

Între fostul ministru al Energie și George Simion există o adversitate personală, cei 2 fiind protagoniștii mai multor incidente, chiar și în plenul Parlamentului.

Și în Timișoara sunt probleme pentru partidul condus de Simion. Președintele filialei a părăsit formațiunea, acuzându-i pe liderii de la centru că nu respectă principiile pe care s-a construit proiectul politic.

Liderii de organizații acuză AUR de nerespectarea principiilor de bază ale partidului

Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei și lider al PNL Mehedinți, a anunțat că organizația a devenit mai puternică, după ce mai multe filiale AUR din județ, inclusiv fostul președinte al AUR Mehedinți, s-au alăturat Partidului Liberal.

Mai mult, AUR a întâmpinat probleme și în județul Timiș, unde doi membri cu funcții importante au demisionat la doar câteva zile distanță. Purtătorul de cuvânt al filialei, Cornel Iureș, a anunțat că iese din partid, iar, la scurt timp, acesta a fost urmat și de Ovidiu Szime, președintele AUR Timișioara.

Acesta s-a dezlănțuit pe Facebook și a acuzat conducerea că nu respectă principiile care stau la baza formațiunii politice.

Contactat de Digi24.ro pentru a afla care este motivul demisiei șefului de la Timișoara, George Simion a declarat: ”Era ginerele unui pesedist notoriu, Pavel Kasai, și când l-am pus să treacă testul adevărului, adică să pună lumânări la PSD, l-a picat”.

Citește și: PNL a racolat 15 organizații AUR formate din 'adevărați patrioți'

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.