Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Soros, întâlnire la nivel înalt: Ce i se pregătește lui Donald Trump

george soros

George Soros s-a întâlnit cu cei mai importanţi donatori ai Partidului Democrat şi reprezentanți ai organizaţiilor liberale pentru a discuta despre sabotarea măsurilor pregătite de preşedintele ales în primele 100 de zile din mandat.

O primărie din România a CHELTUIT 100.000 de euro pentru BRADUL de Crăciun

Liberalii se pregătesc de un adevărat război cu Trump încă din prima zi a acestuia la Casa Albă. La reuniunea de la Washington s-a vorbit și despre alegerile viitoare, dar şi despre sabotarea planului pentru primele o sută de zile propus de Donald Trump. Donatorii consideră că măsurile magnatului sunt un atac împotriva realizărilor președintelui Obama şi a viziunii progresiste pentru o naţiune americană echitabilă şi dreaptă. Reuniunea a început în urmă cu trei zile, iar printre participanţi s-au numărat politicieni democraţi de marcă, precum Nancy Pelosi, fosta preşedintă a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, senatorul Elizabeth Warren și congresmenul Keith Ellison, conform politico.com.

„Însăși DA ar trebui pusă în discuție”, a declarat un strateg democrat care a fost activ în cadrul grupului și care a participat la conferința. „Poți să argumentezi că nu e mai mult decât un club social pentru o mână de donatori albi bogați și reprezentanți ai sindicatelor unde beau vin și citesc memorii, în timp ce Partidul Democrat arde în jurul lor”.

Scandal MONSTRU! Traian Băsescu a dat în judecată un jurnalist. Care este motivul

Un alt membru activ al DA încă de la înființarea sa a respins noțiunea că grupul-său stânga, în general-ar trebui să își reorienteze complet abordarea față de politică.

„Nu ar trebui să învățam lecția greșită din aceste alegeri”, a declarat acesta, indicând faptul că Hillary Clinton este favorită în votul popular iar Trump a primit mai puține voturi decât nominalizarea republicană anterioară, Mitt Romney.

„Avem nevoie ca oamenii să voteze în număr mai mare. Pentru că asta să se întâmple, avem nevoie de candidați care să îi inspire să meargă la vot în Ziua Alegerilor”.

Înfrângerea în fața lui Trump a DĂRÂMAT-O pe Hillary Clinton: Ce MĂRTURISIRI a făcut democrata

Însă Gara LaMarche, președintele DA, le-a spus duminică seară donatorilor adunați la Mandarin pentru o cină de primire că sunt necesare unele reevaluări.

Potrivit unor declarații transmise Politico, LaMarche a spus că "nu pierzi alegerile pe care se presupunea că o să le câștigi, cu atât de multe în joc, fără să faci câteva greșeli mari, în presupoziții, strategie și tactici".

LaMarche a adăugat că reevaluarea "trebuie să aibă loc fără învinuiri și fără arătat cu degetul, indiferent de frustrarea și furia pe care unii dintre noi o simț față de proprii noastri aliați în aceste eforturi".

"Este un proces pe care nu trebuie să îl grăbim, iar între timp ne pregătim să rezistăm administrației Trump", a arătat președintele DA.

Fostul secretar de stat pentru revoluționari, Adrian Sanda, a fost REȚINUT

Această întâlnire a fost organizată pe fondul reorientării Alianţei Democraţiei, organizaţia umbrelă care îi adună pe susţinătorii politici şi materiali ai Partidului Democrat. Soros s-a alăturat acestui grup în 2005, iar de atunci Alianţa Democraţiei a investit 500 de milioane de dolari pentru finanţarea grupărilor liberale şi a candidaţilor liberali din SUA. Prioritatea Alianţei Democraţiei este acum menţinerea în vigoare a legislaţiei Obamacare şi a altor politici ale administraţiei Obama care ar putea fi eliminate de Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.