Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Georgiana Carla Lircă a câştigat medalia de argint, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Santiago de Compostela

Medalie Europene

Sportiva română Georgiana Carla Lircă a câştigat medalia de argint, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Santiago de Compostela (Spania), în timp ce Georgiana Lavinia Antuca a obţinut argintul.

La cat. 55 kg, Lircă a fost învinsă în finală de turcoaica Tuba Demir. Miercuri, în sferturile de finală, Lircă a trecut de azera Ruzanna Mamadova, iar în semifinale a învins-o pe norvegianca Felicitas Domajeva, conform Agerpres.

Georgiana Lavinia Antuca a învins-o pe Maria Cazalla Torres (Spania) în finala pentru bronz la cat. 50 kg. Miercuri, Antuca a dispus în preliminarii de Reka Hegedus (Slovacia), în sferturi a învins-o pe Vestina Daniseviciute (Lituania), dar a pierdut semifinala cu ucraineanca Viktoria Slobodeniuk.

În cadrul cat. 68 kg, Viorica Tania Adam a ratat medalia de bronz şi s-a clasat pe locul 5 după ce a fost învinsă de grecoaica Nikoleta Barmpa în meciul decisiv. Miercuri, Adam a învins-o în preliminarii pe Bojana Lazarevska (Macedonia de Nord), a pierdut în sferturi în faţa ucrainencei Manola Skobelska, dar a dispus în recalificări de Iveta Cesnauskaite (Lituania).

La cat. 53 kg, Patricia Valeria Iuraşcu a pierdut în preliminarii în faţa spaniolei Carla Jaume Soler.

Maria Magdalena Panţîru a pierdut în sferturile de finală ale cat. 65 kg, însă va evolua în recalificări contra turcoaicei Busra Efe.

România a obţinut marţi prima sa medalie la Santiago de Compostela, bronz prin Patrik Iulian Gordan, la greco-romane, cat. 87 kg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.