Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerard Depardieu a inaugurat, în Rusia, un centru cultural care îi poartă numele

gerard depardieu

Gerard Depardieu, cetăţean rus din 2013, a inaugurat sâmbătă, la Saransk, capitala republicii ruse Mordovia, un centru cultural şi cinematografic care îi poartă numele, anunță Agerpres. Actorul francez este înregistrat ca rezident în Mordovia, scrie presa locală, preluată de 7sur7.be. 

El a venit sâmbătă după-amiază la Saransk (centrul Rusiei), unde a fost primit de oficiali locali şi a rostit un discurs în faţa a câtorva sute de persoane. "Sunt foarte încântat că un centru cultural îmi poartă numele. Păcat că nu pot veni mai des la Saransk", a spus Depardieu, citat de cotidianul local Izvestia Mordovii. "În Mordovia mă simt ca un adevărat rus...Sunt locuitor al oraşului şi voi vota la alegeri", a adăugat el.

Senatorul Șerban Mihăilescu demisionează din Senat


Gerard Depardieu este oficial înregistrat ca rezident şi antreprenor individual în Saransk, oraş cu 300.000 de locuitori aflat la 650 de kilometri est de Moscova. Actorul a obţinut cetăţenia rusă la începutul anului 2013, după ce s-a aflat în centrul unei polemici din cauza deciziei de a părăsi Franţa în semn de protest faţă de proiectul preşedintelui francez Francois Hollande de a impozita cu 75% cele mai mari venituri.

Dacian Cioloș, ANUNȚ IMPORTANT pentru românii din Diaspora


Actorul şi-a anunţat în 2014 intenţia de a deschide un restaurant la Moscova, un local şi un centru artistic la Saransk. Depardieu a mărturisit că vrea să se lanseze în producţia de vodkă bio, aminteşte 7sur7.be.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.