Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerard Pique, ACUZAT că și-a TĂIAT tricoul pentru a nu purta CULORILE Spaniei - FOTO

www.digisport.ro
Gerard Pique

Gerard Pique a fost implicat într-un nou scandal legat de apariția sa în tricoul Spaniei. Fundașul Barcelonei este cunoscut drept un catalan convins și unul dintre cei care au militat public pentru independența Cataluniei de Spania. Ultimul scandal în care Pique a fost implicat a avut loc chiar duminică seara, când Furia Roja a jucat în deplasare cu Albania, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Starul formației de pe Camp nou a fost acuzat că a îndepărtat în mod intenţionat steagul Spaniei de pe tricoul de joc. Totul a pornit de la faptul că tricoul fundaşului central era singurul de pe care steagul lipsea, un detaliu observat la poza oficială dinaintea partidei.

Citește și: Daum, NOI surprize în mânecă pentru meciul din Kazahstan

În cele din urmă, povestea s-a dovedit a fi falsă. Federaţia spaniolă a reacţionat şi a publicat un comunicat în care susţine că Pique a tăiat mânecile de la un tricou cu mânecă lungă, pentru că îl deranjau, iar respectiva variantă de echipament nu are imprimate culorile drapelului.

De asemenea, federaţia a acuzat modul în care Pique este criticat în mod constant de presă, unul dintre motivele care l-au determinat pe jucător să anunţe că se va retrage de la naţională după Cupa Mondială din Rusia, atunci când va avea doar 31 de ani. Totuşi, cei care îl acuză pe Pique de faptul că a încercat să evite să joace purtând culorile drapelului spaniol susţin că, dacă ar era deranjat de mânecile lungi, fundaşul ar fi putut cere un tricou cu mânecă scurtă, la fel ca majoritatea colegilor săi. Un alt argument al criticilor este acela că rivalul lui Pique de la Real Madrid, Sergio Ramos, care îi este coleg în centrul apărării la naţională, a ales varianta de a-şi sufleca mânecile, o altă soluţie care ar fi putut evita acest incident, anunță Digi Sport.

Scandalul vine după un alt episod asemănător când, în timpul Euro 2016, jucătorul de 29 de ani a fost acuzat că ar fi arătat degetul mijlociu în timpul intonării imnului Spaniei, dar Pique s-a apărat spunând că nu a făcut altceva decât să-şi trosnească degetele.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.