Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerard Pique, despre eliminarea din Liga Campionilor: 'Am fost incapabili. A fost dificil să ne recuperăm din punct de vedere emoțional'

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Barcelona a devenit pentru al doilea an la rând campioana Spaniei, dar, în același timp, a suferit două eliminări consecutive în Liga Campionilor, în ultimele două sezoane, potrivit mediafax.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

În acest an gruparea catalană a ajuns până în semifinalele competiției, acolo unde, după meciul de pe Camp Nou, scor 3-0 în fața lui Liverpool, părea că nimic nu o mai poate opri din drumul spre finala de la Madrid. Anfiled și băieții lui Jurgen Klopp nu au fost de acord, iar în partida retur, vicecampionii Angliei nu au lăsat-o să respire pe echipa lui Ernesto Valverde. S-a încheiat 4-0 pentru "cormorani", iar Barcelona s-a văzut din nou eliminată din Ligă.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

"Primind un gol atât de repede, în mod inconștient, ne-a venit în minte ce s-a întâmplat la Roma. Au dat golul doi și părea că totul se aseamănă cu ce s-a întâmplat cu un an înainte. A fost clar un blocaj mental, dar nici nu ne-am jucat fotbalul. Apoi, Liverpool a presat puternic, iar Anfield și-a făcut rolul.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

Am fost incapabili. Uneori se întâmplă. A fost dificil să ne recuperăm din punct de vedere emoțional deoarece, după ce au trecut zilele, nu am putut să uităm înfrângerea", a spus Gerard Pique, pentru El Pais.

Citește și: Oana Zăvoranu revine! Unde o vor putea vedea fanii

În sezonul trecut, Barcelona a fost eliminată de AS Roma în faza sferturilor de finală. După 4-1 pe Camp Nou, Messi & Co. au pierdut pe Olimpico, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.