Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania a anunțat că va face eforturi până în ultimul minut pentru a ajunge la un Acord între Uniunea Europeană și Marea Britanie

Brexit

Purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că poziția Germaniei în legătură cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu s-a schimbat, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

El a declarat că țara sa va face eforturi până în ultimul minut pentru a ajunge la un Acord între Uniunea Europeană și Marea Britanie.

Totodată, oficialul german a declarat că Berlinul este în continuare de părere că Marea Britanie trebuie să îmbunătățească propunerile pe care le-a făcut Comisiei Europene în legătură cu Brexit.

În cadrul conferinței, Seibert a refuzat să comenteze cu privire la convorbirea telefonică dintre cancelarul Angela Merkel și premierul Marii Britanii, Boris Johnson.

Uniunea Europeană a reacţionat cu reticenţă la noile propuneri formulate de Guvernul de la Londra şi a anunţat că le va analiza în profunzime.

Boris Johnson a adoptat o abordare dură faţă de Uniunea Europeană, respingând Acordul Brexit elaborat de fostul Cabinet Theresa May cu Bruxellesul şi afirmând că Marea Britanie se va retrage din Blocul comunitar pe 31 octombrie 2019 cu sau fără un nou tratat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.