Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania ameninţă: Ce se va întâmpla cu refugiaţii

rt.com
refugiati

Vicepreşedintele Parlamentului Germaniei, Johannes Singhammer, aflat, luni, în vizita la Sibiu, a atras agenţia că ţara sa nu va putea prelua "la infinit" refugiaţi, aşa cum a făcut în 2015, când în Germania au ajuns un milion de persoane. "Este clar pentru noi în Germania că modul în care a decurs anul trecut, în 2015, în care Germania a preluat un milion de cetăţeni străini refugiaţi, dar şi alţii, lucru care nu se poate duce la infinit", a menţionat vicepreşedintele Parlamentului Germaniei, după întâlnirea cu primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

Chiar dacă a precizat că problema refugiaţilor nu a fost abordată în cadrul discuţiilor purtate cu edilul Sibiului, oficialul german a arătat că, în ceea ce priveşte problema refugiaţilor, trebuie găsite soluţii şi abordări comune. "Problema refugiaţilor nu a fost abordată în această discuţie, dar este o tematică care îi preocupă de mulţi oameni în Europa. Important este să ajungem la soluţii împreună şi soluţiile importante care trebuie găsite sau o abordare este asigurarea graniţelor UE", a declarat Johannes Singhammer, după întâlnirea cu primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, conform Agerpres.

 

O delegaţie germană condusă de vicepreşedintele Parlamentului Germaniei a efectuat în ultimele zile, vizite în Transilvania, în judeţe cu tradiţie germană, precum Braşov şi Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.