Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Germania dă o alocație familială de 300 de euro pe copil, iar Guvernul român nu vrea dublarea alocațiilor', compară ALDE

Claudiu Daniel Catana

Președintele tineretului ALDE, Claudiu Daniel Catană, co-lider ALDE București, acuză Guvernul de „ipocrizie” în ceea ce privește majorarea alocațiilor pentru copii.  Catană susține că pentru ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, reducerea temporară a TVA, alocația familială de 300 de euro pentru fiecare copil sau noi ajutoare pentru firmele în dificultate date în Germania sunt „terorism economic”.

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

„Oare la alții nu e criză globală?!

Dl Cîțu despre motivele pentru care nu vrea să dubleze alocațiile: „Suntem în plină criză globală. De unde să luăm acești bani? Să taxăm populația mai mult? Să tăiem de la investiții sau să ne împrumutăm și mai mult?”

Între timp, în Germania (țara făgăduinței pentru PNL și Klaus Iohannis): Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021, destinat sa stimuleze economia tarii grav lovita de pandemia de COVID-19. Printre masurile anuntate figureaza, pe langa reducerea temporara a TVA si transferul datoriilor comunelor spre statul federal, o alocatie familiala de 300 de euro pentru fiecare copil sau noi ajutoare pentru firmele in dificultate. (https://www.stiridiaspora.ro/planul-de-relansare-al-germani…)

Deci, pe logica dlui Cîțu, ceea ce fac dna Merkel și întreg Guvernul Germaniei „este terorism economic”. Tot pe logica dlui Cîțu, Angela Merkel și guvernul său „vor sa submineze prin orice mijloace stabilitatea economica pentru a atinge scopuri politice".

Ipocriți, peste tot ipocriți în Guvernul PNL!”, se arată pe pagina de Facebook a ALDE.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.