Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania: Poliția Federală, eforturi pentru a opri un tren al cărui conductor era beat

Leif Piechowski/Leif-Hendrik Piechowski
tren

În gara centrală din Stuttgart, mecanicul de tren ar fi omis să deschidă toate ușile. În unele stații a lăsat ușile închise, în altele a trecut pe lângă. Toate aceste lucruri au alertat poliția federală care a facut totul pentru a-l scoate din circulație, anunță Stuttgarter Zeitung.

Cu o alcoolemie de 2,8 la mie în sânge, un conductor de S-Bahn beat de pe linia S60 a fost scos din circulație joi seară de poliția federală. Acesta se afla într-o călătorie haotică prin Stuttgart și prin regiune, în jurul orei 22.00. Printre altele, bărbatul de 43 de ani nu oprise la mai multe stații programate, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Pe ruta Stuttgart - Weil der Stadt, acesta nu ar fi deschis ușile deloc sau doar cu întârziere. Bărbatul a folosit anunțurile pentru a vorbi urât despre locul de muncă și despre angajator, a precizat purtătorul de cuvânt.

Poliția îl cercetează pe bărbat

Când trenul S-Bahn a trecut în grabă pe lângă stația Rutesheim fără să oprească, o femeie care aștepta acolo a anunțat poliția. Voia să-și ia fiica de la gară. După ce bărbatul a făcut o buclă neplanificată, ofițerii Poliției Federale au reușit în cele din urmă să îl aresteze în gara din Korntal-Münchingen. Un test de alcoolemie voluntar a confirmat suspiciunea că nu era deloc treaz. Bărbatul este acum cercetat sub suspiciunea de intervenție periculoasă în traficul feroviar.

S-Bahn este o rețea feroviară germană care deservește regiunea Stuttgart, o aglomerație urbană de aproximativ 2,7 milioane de locuitori, formată din orașul Stuttgart și celelalte districte: Rems-Murr-Kreis, Esslingen, Böblingen și Ludwigsburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.