Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania simte că Iranul și Israelul sunt aproape de RĂZBOI și cere REȚINERE din partea tuturor

israel iran israel

Germania a îndemnat sâmbătă toate părţile să dea dovadă de reţinere după uciderea unui important om de ştiinţă iranian din domeniul nuclear şi să evite o escaladare a tensiunilor care ar putea deraia orice discuţii privind programul nuclear iranian, relatează Reuters.

"Cu câteva săptămâni înainte ca noua administraţie americană să-şi înceapă mandatul, este importantă menţinerea cadrului pentru discuţii cu Iranul, în aşa fel încât disputa privind programul nuclear iranian să poată fi rezolvată prin intermediul negocierilor", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe german, scrie agerpres.ro.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

"De aceea îndemnăm toate părţile să se abţină de la paşi care ar putea duce la o nouă escaladare a situaţiei", a mai precizat sursa citată.

Preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, s-a grăbit să acuze Israelul pentru comiterea asasinatului dintr-o suburbie a Teheranului şi atât el, cât şi ayatollahul Ali Khamenei au promis răzbunare şi pedepsirea vinovaţilor.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.