Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania va opri misiunile de recunoaştere din Siria

RT
siria casti albe evacuare

 

Germania îşi va încheia în 2019 misiunile de recunoaştere şi de reîncărcare cu combustibil din aer, care fac parte din operaţiunile coordonate de SUA împotriva ISIS în Irak şi Siria, conform unei decizii a Guvernului, scrie Reuters, conform News.ro.

Germania a coordonat puţine acţiuni militare externe după încheierea Primului Război Mondial şi s-a concentrat pe antrenamente, supraveghere, interveniţii medicale şi păstrarea păcii, deşi a participat la raidurile aeriene din 1999 asupra Iugoslaviei.

Forţele aeriene germane îşi vor înceta zborurile până la 31 octombrie 2019, conform unor documente consultate de Reuters, fără să fie precizat motivul acestei decizii. Unii membri ai Social Democraţilor, care fac parte din coaliţia de guvernare, s-ar fi arătat sceptici faţă de aceste zboruri.

Guvernul german nu a stabilit o dată de încetare a unei misiuni a trupelor germane de a antrena soldaţii irakieni, dar această activitate ar urma s[ fie evaluată până la 30 aprilie 2019, conform documentului. Camera inferioară a Parlamentului va avea votul final privind cei 800 de soldaţi germani din Irak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.