Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germanul Lennard Kamna, în stare stabilă la terapie intensivă după ce a fost lovit de o maşină

ctfassets.net
paraciclism

Ciclistul german Lennard Kamna, lovit de o maşină miercuri în timpul unui antrenament în Tenerife, a suferit mai multe răni, iar acum este "în stare stabilă" la terapie intensivă şi poate comunica, a anunţat joi echipa sa, Bora-Hansgrohe, citată de site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

"Lennard Kamna are mai multe răni în urma unui accident care a avut loc ieri în Tenerife în timpul antrenamentului" dar "este într-o stare stabilă, treaz şi capabil să comunice", a indicat echipa germană într-un comunicat. "Va continua să fie monitorizat în secţia de terapie intensivă în următoarele zile" într-un spital din Tenerife, a adăugat Bora-Hansgrohe. Ea a precizat că membrii familiei sale şi ai echipei sunt alături de Kamna.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, comunicate de formaţia germană, ciclistul în vârstă de 27 de ani, câştigător al unei etape în Turul Franţei în 2020, a fost lovit de un vehicul care "a deviat pe banda din stânga" în timp ce el rula cu mai mulţi coechipieri.

Niciun alt sportiv nu a fost implicat în accident.

"Suntem uşuraţi că starea lui Lennard s-a stabilizat după acest accident grav şi că, date fiind circumstanţele, el este bine", a comentat managerul echipei, Ralph Denk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.