Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grevă de avertisment în curtea lui Nicușor Dan: Sindicaliștii de la Administrația Străzilor anunță proteste

Primăria Capitalei
Nicușor Dan

Sindicaliștii de la Administrația Străzilor din Primăria Capitalei anunță că, miercuri, va declanșa o grevă de avertisment ca urmare a faptului că nu s-a reușit semnarea Contractului Colectiv de Muncă.

"Sindicatul Liber Semnale Rutiere Administraţia Străzilor anunţă că, în data de 3 august 2022, între orele 10,00 — 12,00, va declanşa grevă de avertisment, la sediul central al Admin. istraţiei Străzilor, str. Domniţa Ancuţa nr. 1 Sector 1 Bucureşti.

Acţiunea de protest are loc ca urmare a refuzului conducerii Administraţiei Străzilor (din Primăria Municipiului Bucureşti) de a semna Contractul Colectiv de Muncă.

Conducerea Administraţiei Străzilor nu este de acord cu unele revendicări ale sindicatului reprezentativ care vizează eventualele disponibilizăr" ale salariaţilor.

urma eşuării negocierilor purtate cu conducerea discuţiile au continuat si

în prezenţa reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti. Negocierea noului Contract Colectiv de Muncă a avut la bază prevederile vechiului Contract Colectiv de Muncă. Nu înţelegem de ce conducerea instituţiei refuză să accepte clauzele Contractului Colectiv de Muncă" - preşedintele Sindicatului Liber Semnale Rutiere Administraţia Străzilor, Dan Georgescu.

in condiţhle în care conducerea Administraţiei Străzilor (din Primăria Municipiului Bucureşti) nu va fi de acord să semneze noul Contract Colectiv de Muncă, sindicatul reprezentativ, în conformitate cu prevederile legale, va declanşa greva pe termen nelimitat, de la o dată ce va fi stabilită ulterior", anunță instituția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.