Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ciudat - Un jandarm a zgâriat intenționat o mașină oprită neregulamentar. Reacția Jandarmeriei / VIDEO

digi24.ro
jandarmerie

Un jandarm aflat în maşina de serviciu, în Cotroceni, a trecut pe lângă un autoturism oprit, pe avarii, și a zgâriat maşina respectivă. „Nu tolerăm și nu ne onorează astfel de comportamente”, transmite Jandarmeria.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București precizează că s-a dispus cercetarea disciplinară prealabilă pentru trei cadre militare.

„Există suspiciuni rezonabile privind săvârșirea unor fapte de natură penală, în urma cărora unitatea noastră va sesiza Parchetul Militar. Jandarmeria Capitalei va pune la dispoziția organelor de anchetă toate datele de care dispune, instituția noastră fiind prima interesată de clarificarea situației și de luarea măsurilor legale care se impun. Nu tolerăm și nu ne onorează astfel de comportamente și depunem eforturi instituționale continue pentru eliminarea unor astfel de situații, prin analize, studii și verificări interne. Reiterăm faptul că nu vom tolera niciodată vreo abatere de la normele și principiile deontologice care guvernează funcționarea instituției noastre”, transmite Jandarmeria.

Practic, un șofer care și-a lăsat mașina oprită într-o intersecție din Cotroceni, iar imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că un echipaj al Jandarmeriei a trecut pe lângă mașina respectivă și a zgâriat-o cu un obiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.