Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest contradictoriu − În timp ce autoritățile relaxează măsurile, Valeriu Gheorghiță încurajează în continuare distanțarea: 'Mesajul este de responsabilizare'

Facebook
Valeriu Gheorghiță

Comitetul Național pentru Situații de Urgență propune Guvernului un nou set de măsuri de relaxare, care ar putea intra în vigoare de la 1 august. Astfel, se va mări numărul participanților la evenimentele private (nunți, botezuri), evenimentele culturale sau la competițiile sportive. În tot acest context, șeful campaniei de vaccinare, doctorul Valeriu Gheorghiță, încurajează în continuare distanțarea socială, purtarea măștilor și igiena sanitară.

„Sunt niște scenarii de evoluție făcute de INSP. Dacă în situația actuală nu crește numărul persoanelor vaccinate, sigur că ne aștepăm la o creștere de cazuri Covid.

La finalul lui septembrie să fie peste 1.000 de cazuri pe zi, estimativ... E foarte greu să delimitezi momentul în care începe valul patru. Nu poți să definești după două sau trei zile de cazuri.

Mesajul este acela de responsabilizare și să ne vaccinăm, iar aici mă adresez celor mai vulnerabili. Să respectăm, de asemenea, și celelalte măsuri sanitare: masca de protecție, igiena sanitară și să evităm zonele aglomerate”, a spus Valeriu Gheorghiță, la postul Digi24.

Vezi și: Patriarhia Română, despre vaccinarea Patriarhului Daniel: 'Este un drept, nu o obligație' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.