Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest EXTREM împotriva lui Oprea: Redactorul-şef al unui ziar intră în greva foamei

greva foamei

La trei zile după moartea poliţistului Bogdan Cosmin Gigină, care a căzut într-o groapă în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministrul de Interne refuză să ofere explicaţii sau, aşa cum i se cere tot mai des, să-şi dea demisia. Pentru a-l forţa să plece din fruntea MAI, un jurnalist a luat o decizie extremă. Redactorul-şef al cotidianului naţional "Puterea" anunţă că vineri, la ora 12, intră în greva foamei până la demisia lui Oprea.

Vezi şi: Mărturia ÎNFIORĂTOARE a celui care a ajuns primul lângă poliţistul căzut într-o groapă

"Nu putem lăsa această tragedie să treacă, fără a profita de șansa pe care moartea polițistului Bogdan Cosmin Gigină ne-o oferă: aceea de a ne ridica împotriva infecției purulente din politica românească. Tragedia a stricat jocurile, trocurile politice. Chiar și cei care s-au lăsat aburiți de mesajele populiste ale lui Oprea și ale clicii lui, înțeleg acum cu ce fel de personaj(e) avem de a face. Doar politicienii încorsetați în interesele lor mercantile, legate ombilical de „interesul național” marcă înregistrată UNPR, preferă să se prefacă și să tacă.

Vezi şi: Asta scandalizează țara: Acuzații grave în accidentul polițistului din coloana lui Oprea / VIDEO

Între rolul de observator (ca jurnalist) și obligația de a da un exemplu atunci când îndemni la revoltă, de această (unică) dată aleg ultima variantă. Anunț, pe această cale, că, dacă luni, la ora 12, Gabriel Oprea va mai fi vicepreședintele Guvernului României, mă voi deplasa în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului și voi protesta prin greva foamei și a setei, rămânând la fața locului, până ce voi obține demisia individului sau până ce voi pieri", scrie Robert Veress, pe puterea.ro.

Vezi şi: Interesul naţional trebuie scos de pe 'silenţios'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.