Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest extrem: Un bărbat a încercat să își dea foc în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea / VIDEO

breaking news

Un bărbat a încercat să se autoincendieze în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea, dar a fost oprit la timp de jandarmi. El avea în mână o sticlă de benzină și cerea să vorbeacă cu primarul Mircia Gutău.

Jandarmii l-au oprit la timp pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, care se pregătea să se autoincendieze în fața Primăriei Râmnicu Vâlcea.

După ce a ajuns în fața primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, bărbatul, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc.

Jandarmii vâlceni care se aflau în proximitate au intervenit imediat și după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil.

Individul cerea să vorbească cu primarul Mircia Gutău, potrivit imaginilor de la fața locului.

În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra bărbatului ale obiecte contondente, doar o brichetă, care după spusese lui, ar fi folosit-o pentru a se autoincendia.

Jandarmii vâlceni au solicitat intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.

„Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea acestuia”, potrivit jandarmilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.