Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest fără precedent al unui politician: Ce a făcut, cu iubita lui, chiar în fața Papei Francisc / VIDEO

captura youtube
cerere in casatorie Papa Francisc

Gest fără precedent al unui politician din Venezuela. Acesta şi-a cerut în căsătorie prietena chiar de faţă cu Papa Francisc. O audienta de rutina la Vatican a luat o turnura neaşteptată. Un politician catolic a ingenuncheat si i-a cerut prietenei sale sa se casatoreasca cu el, toata scena avand loc in fata papei Francisc, scrie Telegraph.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

Dario Ramirez, politician venezuelean in exil si activist pentru drepturile omului, impreuna cu prietena sa, Maryangel Espina, s-au intalnit cu papa la o receptie pentru parlamentari catolici. Ramirez a vorbit timp de cateva minute cu pontiful argentinian despre grava situatie politica din Venezuela, apoi, brusc, a ingenuncheat si a cerut-o de sotie pe Espinal. Ceilalti membri ai delegatiei au inceput sa aplaude, iar papa a zambit. Politicianul a spus ca prietena sa nu avea nicio idee despre ce urma sa se intample conform hotnews.ro. Ramirez este in exil el fugind din Venezuela, de regimul Maduro, in anul 2014.

Citește și: Atac „UCIGĂTOR” al lui Mihai Tudose! „Am fost prea darnici, dar de la 1 ianuarie vom crește…”

Pe durata întrevederii, Ramirez i-a spus Papei că îl așteaptă cu bucurie în Panama în anul 2019, cu ocazia Întâlnirii Mondiale a Tineretului. Apoi, i-a cerut o binecuvântare specială. De asemenea, Ramirez a afirmat că iubita sa nu avea nicio idee despre ceea ce va urma: „Credea că discutăm doar despre Venezuela. I-am spus apoi Sfântului Părinte: „Doresc să vă mai cer un singur lucru”. A continuat Ramirez: „Femeia de lângă mine este femeia vieții mele. Am cunoscut-o în Biserică, Dumnezeu a adus-o în viața mea și doresc să-i propun să-și continue viața împreună cu mine. Apoi m-am așezat în genunchi și am cerut-o în căsătorie”.

Papa Francisc a spus: „Wow, în fața Papei!”. Și a adăugat, adresându-se lui Maryangel: „Nu spui nimic? Te-a cerut în căsătorie, ce zici?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.