Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest IMPRESIONANT făcut de Darren Cahill la sfârșitul partidei dintre Halep și Wozniacki: Imagini fenomenale surprinse la vestiar - VIDEO

Getty Images
Darren Cahill

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a trecut peste durerea înfrângerii româncei în finala Australian Open. Australianul de 52 de ani a fost surprins de camere în timp ce o felicita pe Wozniacki la vestiare.

Citește și: Simona Halep, declarație EMOȚIONANTĂ făcută în fața jurnaliștilor, după finala de la Melbourne: 'Am plâns, dar acum zâmbesc'! Explicațiile înfrângerii

Un răspuns pe măsură al lui Cahill pentru declaraţia frumoasă făcută de daneză la ceremonia de premiere: "O felicit pe Simona, îmi pare rău că a trebuit să câştig azi. Ştiu că e o zi grea pentru ea, dar sunt convinsă că va mai avea ocazia de a se lupta şi de a câştiga un turneu de Grand Slam".

A curs cu îmbrăţişări la Melbourne. Proaspăta campioană de la Melbourne a fost felicită la vestiare şi de tatăl său, dar şi de cel care îi este logodnic, fostul baschetbalist David Lee. Acesta din urmă a avut un rol important în victoria istorică a Carolinei, anunță Digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.