Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ȘOCANT al primarului Buzăului, Constantin Boșcodeală, după ce a fost condamnat la pușcărie

constantin boscodeala

Primarul Municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, la luat o decizie șocantă! El a anunțat că renunţă la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, după ce magistraţii de la Judecătoria Braşov l-au condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Gestul este catalogat drept șocant de către unii dintre colegii din PSD pentru că decizia instanţei nu este definitivă.

"Voi declara apel şi aştept să se judece la Curtea de Apel Braşov. Sunt supărat, mă consider nevinovat. Până la o soluţie definitivă, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD Buzău şi o să-i las pe cei doi viceprimari să se ocupe de Primărie până se va judeca apelul", a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Edilul a fost condamnat, marţi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă continuată, dar decizia Judecătoriei Braşov poate fi atacată în decurs de zece zile. Constantin Boşcodeală se află la al cincilea mandat de primar al municipiului Buzău, iar din 2010 este liderul organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.