Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GEST SCANDALOS făcut de Simona Halep, la revenirea în România

www.observator.tv
Simona Halep papuci roz

Simona Halep e dur criticată, după ultima sa decizie. Halep a revenit în România, după ce a părăsit turneul de la Doha din cauza unei accidentări și a refuzat orice discuție cu presa, pe aeroport. Gestul e considerat drept scandalos de unii dintre fanii săi, dar mai ales de cei care o critică.

Fostul lider mondial a refuzat să ofere declaraţii şi a plecat imediat de la aeroport, transmite telekomsport.ro. O atitudine aproape similară a avut  și atunci când a venit de la Australian Open. În ianuarie, Halep a condiționat presa și a spus că răspunde la doar 3 întrebări.  Acum, Halep a părăsit în grabă aeroportul Henri Coandă fără să stea de vorbă cu presa.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Simona Halep, care s-a retras, vineri, din semifinalele turneului de la Doha, a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că a trebuit să accepte realitatea că nu putea continua, din cauza accidentării la piciorul drept. Ea a precizat că este frustrant faptul că a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări, după ce se calificase în penultimul act al competiţiei.

“Din păcate problema mea s-a înrăutăţit ieri în timpul celui de-al doilea set şi a fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că m-am recuperate sută la sută, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu mare cum este cel de la Doha, unde am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea a trebuit să accept realitatea şi să îmi continui tratamentele. Vă mulţumesc pentru susţinere. Sper să revin pe teren cât mai curând”, a scris Halep.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

Vineri, Simona Halep a declarat că a simţit durere la piciorul drept în fiecare zi în această săptămână şi că a fost surprinsă să poată juca şi câştiga trei meciuri la Qatar Open.

Halep s-a retras din semifinalele turneului de al Doha, în urma accidentării suferite în meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finală. Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o cu scorul de 6-0, 6-4 pe Bellis.

Citește și: Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, urma să evolueze, astăzi, de la ora 16.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.