Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest superb al fanilor lui Liverpool: Un minut de aplauze în semn de solidaritate cu Cristiano Ronaldo, după ce fiul său a murit la naștere

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Fanii echipei engleze de fotbal Liverpool au anunţat, la meciul de marţi cu Manchester United, un minut de aplauze în semn de solidaritate cu Cristiano Ronaldo, îndoliat de decesul unuia din cei doi nou-născuţi ai săi, informează RMC Sport.

Dacă întâlnirea Liverpool - Manchester United va fi importantă din punct de vedere sportiv, ea va sta de asemenea sub semnul emoţiei. Anunţul morţii premature a unuia din cei doi noi-născuţi ai lui Cristiano Ronaldo a stârnit un val de emoţie în lumea fotbalului şi nu numai. Suporterii lui Liverpool au anunţat un minut de aplauze în onoarea lui Ronaldo şi ca un omagiu adus fiului său, în minutul 7 al partidei.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo nu va juca în meciul de marţi, scrie agerpres.ro.

"Familia este mai importantă ca orice şi Ronaldo este alături de cei dragi în această perioadă extrem de dificilă. În consecinţă, noi putem să confirmăm că el nu va disputa meciul cu Liverpool", a transmis Manchester United pe site-ul său.

Cristiano Ronaldo, care aştepta venirea pe lume a unei perechi de gemeni alături de partenera sa, a publicat luni un mesaj pe Twitter pentru a anunţa decesul unuia din cei doi nou-născuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.