Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest superb al lui Cristiano Ronaldo. Primul autograf pe un tricou al lui Juventus a fost primit de o fetiță

instagram
Cristiano Ronaldo copii

Cristiano Ronaldo a semnat primul tricou al lui Juventus, deşi se află încă în vacanţă. Unul dintre efectele transferului său istoric este că site-ul oficial al italienilor nu a putut fi accesat în ziua anunțului oficial, 10 iulie, din cauza numărului mare de utilizatori.

Miercuri, 11 iulie, de la ora 10:00, de când au fost puse la vânzare tricourile oficiale cu numele portughezului, s-a vândut câte un tricou pe minut. În schimb, Real Madrid a scos de la vânzare toate tricourile ”CR7”.

Starul portughez a semnat primul tricou al lui Juventus, la resortul în care se află în vacanţă. După eliminarea de la CM, Ronaldo s-a retras împreună cu familia, în Grecia, la Westin Costa Navarino. La câteva ore după s-a înțeles cu italienii, o fetiţă l-a întâlnit pe Balonul de Aur la piscina din incinta resortului. Din întâmplare, ea purta un tricou al lui Juve, iar Ronaldo a fost nevoit să îşi mai facă o dată semnătura. Copila, care se afla cu familia la resortul ales şi de portughez, a devenit, oficial, posesoarea primului tricou semnat de Cristiano Ronaldo.

”Este acesta primul tricou al lui Juventus semnat de CR7? De fapt, este acesta primul tricou al lui Juventus semnat de Cristiano Ronaldo în calitate de jucător al lui Juventus? Da, este!” au postat pe Instagram părinţii fetei.

Aceştia au mai adăugat şi o altă fotografie, în care norocoasa fetiţă apare alături de sora sa şi cel mai nou jucător al campioanei Italiei. Postarea este însoţită de mesajul: ”În vacanţă, la unul dintre cele mai bune resorturi, unde l-am întâlnit pe, fără îndoială, cel mai bun fotbalist care a trăit vreodată. Îţi mulţumim, Cristiano Ronaldo, pentru omenia şi bunătatea ta, eşti numărul unu, chiar şi în afara terenului de fotbal. O experienţă de neuitat, o vacanţă minunată!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.