Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul Elenei Udrea ascunde un mesaj subliminal

revista presei

Digi24:

Emil Hurezeanu a interpretat gestul Elenei Udrea, de a-și duce la nas degetul arătător de la mâna dreaptă, preţ de câteva secunde, ca şi când ar fi vrut să transmită un mesaj.Jurnalistul Emil Hurezeanu a declarat că gestul Elenei Udrea nu este „scandalos”. „Mi se pare o provocare retorică inutilă și nici măcar nu e scandaloasă. Ascunde un mesaj subliminal de complicitate între doamna Udrea și un alt personaj. S-ar putea să fie chiar președintele în rezervă, Traian Băsescu”, a declarat Emil Hurezeanu.Pe de altă parte, jurnalistul este de părere că n-ar mai trebui să ne intereseze așa de mult ce face Elena Udrea: „Doamna Udrea e pe o pârtie de bob, unde vehiculul pe care e, este în viteză, din interogatorii în interogatorii. Discuțiile cu procurorii spre ceea ce domnul Băsescu brusc astăzi consideră că este adevărata față a justiției în care are încredere: judecătorii. Punându-i pe procurori în încurcătură. Ani de zile ne-a convins că DNA-ul și alte instanțe speciale, DIICOT, cu personajele sale preferate din fruntea lor sunt falanga justițiaristă vitală a îndreptării lucrurilor în România. Ori acum, dintr-o dată, procurorii care tocmai o anchetează pe Elena, în care crede atât de mult... Apare Elena, dintr-o dată nu mai este politicianul, ci omul onest Elena Udrea în care crede în continuare și crede și în justiție, dar în justiția de la capătul tunelului, care este justiția sentinței, a judecătorilor. Parcă era altfel până acum. În fine, vom vedea. Nu cred că trebuie să devenim captivii acestui proces care este eminamente mediatic, spectacular. Se scutură șandramaua, ca să zic așa!”.

RFI:

România și Bulgaria rămân la coada Europei în ceea ce privește salariul minim Cotidianul Le Figaro publica o analiză pe acest subiect, plecând de la faptul că au trecut 65 de ani de când Franța a fixat un salariu minim. Timp de 65 de ani, acest venit a cunoscut o existență dificilă. În Franța anului trecut, aproape 11 la sută dintre salariații din sectorul privat erau plătiți cu salariul minim.Bulgaria înregistrează un salariu minim brut de 174 de euro în timp ce românii primesc echivalentul a 190 de euro. De altfel sunt singurele țări din Europa care nu oferă nici măcar 200 de euro. În Slovacia, salariul minim este de 352 de euro în timp ce salariul mediu urcă până aproape de 800 de euro. În schimb, Slovenia este singura țară din Est care oferă un salariu minim ce depășește 500 de euro: mai exact 790 de euro brut, lunar. Spania a reusit să depășească dificila criză pe care a cunoscut-o între 2010 și 2011, oferind cel mai ridicat salariu minim din Europa de sud - 753 de euro. Criza economică din Grecia a exercitat o presiune imensă pentru ca acest venit să fie menținut cât mai jos cu putință. De la 684 de euro - cât se înregistra la începutul anului 2014, în prezent el este de 580 de euro și înghețat la această cifră până în 2016. Chiar și așa însă, minimul grec este mai ridicat de cel portughez - 566 de euro. Vestul Europei stă bine. Luxemburgul este țara cea mai generoasă cu un salariu minim de 1.920 de euro pe lună, urmând în clasament Belgia și Olanda. Salariul minim al angajatului german nu ajunge la 1.500 de euro în timp ce Franța și-a stabilit acest venit la 1.445 de euro.

Ziarul Financiar:

Facebook testa încă de la finalul anului 2014 funcţii avansate de comerţ prin intermediul grupurilor. A venit însă momentul ca acestea să ajungă în mâinile tuturor utilizatorilor, compania anunţând lansarea lor începând de astăzi. Asemeni tuturor funcţiilor noi de pe serviciile online din zilele noastre, nu toţi utilizatorii vor vedea noile meniuri, iar momentan doar grupurile care se înscriu pe lista grupurilor de vânzări vor primi acces. Detaliile oferite de Facebook sunt însă aceleaşi pe care le cunoşteam deja. În grupurile înscrise apare acum un buton numit „Sell”, care oferă acces la o interfaţă detaliată pentru punerea în vânzare a diverselor produse. Ai acces la câmpuri pentru descrierea produsului, câmp dedicat pentru preţ, poţi adăuga imagini şi chiar locul din care poate fi ridicat, alături de unul dintre cele mai utile butoane: „Mark as Sold”. Integrarea acestui mod de articol este un răspuns la creşterea în popularitate a grupurilor de vânzări de pe Facebook din toată lumea şi poate constitui o bază pentru o nouă formă de monetizare a companiei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.