Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul făcut de Papa Francisc, la Audiența generală - Suveranul Pontif: Ne întoarcem cu gândul la această monstruozitate a războiului

vaticannews
papa francisc

Papa Francisc şi-a reiterat miercuri apelul la încetarea "acestei monstruozităţi de război" din Ucraina şi a invitat un grup de refugiaţi ucraineni să-şi facă o poză cu el în loja din sala Paul al VI-lea, la încheierea Audienţei generale, relatează EFE, potrivit Agerpres.

La încheierea audienţei, papa Francisc a dorit să trimită "un salut deosebit de afectuos" copiilor ucraineni care au găsit adăpost la Fundaţia italiană 'Aiutiamoli a vivere', în colaborare cu asociaţia Puer şi cu Ambasada Ucrainei pe lângă Sfântul Scaun, după izbucnirea războiul în această ţară la 24 februarie după invazia Rusiei.

"Cu acest salut adresat copiilor, ne întoarcem, de asemenea, cu gândul la această monstruozitate a războiului şi reînnoim rugăciunile ca să oprească această cruzime sălbatică, care este războiul", a subliniat papa.

Suveranul Pontif a invitat femeile şi copiii ucraineni, printre care se aflau şi bebeluşi, care au fugit din calea războiului să-şi facă o poză cu el în loja Audienţei.

Duminica trecută, Sfântul părinte a condamnat din nou acest conflict şi toate războaiele din lume, subliniind: "Omenirea trebuie să înţeleagă că a sosit momentul să abolim războiul, să-l ştergem din istoria oamenilor, înainte ca acesta să şteargă omul din istorie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.