Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul unui pugilist care luptă pentru titlul mondial: va dona jumătate din câștig pentru medicii care tratează pacienți COVID-19

www.news.roâ
mănuși box

Pugilistul bulgar Kubrat Pulev a anunţat că va dona în folosul medicilor care luptă cu pandemia de coronavirus jumătate din bursa pe care o va primi la meciul cu campionul britanic Anthony Joshua, pentru titlul mondial IBF al greilor, transmite Reuters.

Boxerul bulgar de 38 de ani ar urma să primească circa 5 milioane de dolari pentru acest meci, care a fost amânat de pandemie, după ce iniţial trebuia să se dispute pe 20 iunie, pe stadionul Tottenham Hotspur din Londra.

''Voi dona 50 la sută din banii pe care îi voi câştiga din meciul cu Joshua eroilor neobosiţi în lupta cu coronavirusul'', a declarat Pulev, duminică, pentru cotidianul german Bild.

''Le voi oferi medicilor, asistenţilor şi spitalelor echipamentul necesar pentru a lupta cu acest virus diavolesc'', a mai spus Pulev.

Luna trecută, Kubrat Pulev a indicat că meciul va avea loc ''spre finalul anului'' din cauza pandemiei şi că nu ar avea probleme să boxeze fără spectatori.

Pulev, unul dintre cei mai populari sportivi bulgari, a mai luptat pentru titlul mondial IBF la categoria grea în 2014, dar a fost învins de ucraineanul Vladimir Kliciko la Hamburg, după ce a fost făcut KO în repriza a cincea.

Joshua (30 ani) şi-a recucerit titlurile mondiale WBA, WBO şi IBF în urma unei victorii la puncte în unanimitate în faţa americanului Andy Ruiz Jr, în decembrie 2019.

Anul trecut, boxerul bulgar a generat o polemică, după ce a sărutat o jurnalistă căreia îi acorda un interviu după meciul câştigat prin KO în faţa românului Bogdan Dinu, la Costa Mesa (California).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.