Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Getafe dorește să-l păstreze pe Greenwood, jucătorul împrumutat de la Man Utd

etimg.com
minge

Președintele lui Getafe, Angel Torres, a declarat că formația din LaLiga speră să îl păstreze pe Mason Greenwood pentru încă un sezon. Acesta nu se așteaptă ca atacantul să se întoarcă la clubul mamă, Manchester United, la finalul campaniei, potrivit mediafax

Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a alăturat echipei Getafe sub formă de împrumut în septembrie, după ce United a declarat că vrea să evite ca el să devină o distragere a atenției, în ciuda faptului că toate acuzațiile penale împotriva sa au fost retrase în urma unor acuzații, pe care Greenwood le-a negat, de agresiune și tentativă de viol.

El a marcat 10 goluri în 32 de apariții în toate competițiile pentru Getafe, care ocupă locul 10 în LaLiga.

„Dacă ar fi fost după băiat, părinții lui și clubul (Getafe), cred că ar mai fi continuat încă un an", a declarat marți Torres la Radio Marca.

„Dar în ceea ce privește Manchester (United), știrile pe care le avem de săptămâna trecută, când directorul sportiv (al lui Getafe) a mers în Anglia să vadă câteva meciuri și a fost cu ei, este că, dacă apare o ofertă bună, ar vrea să vândă, pentru că el nu se va întoarce acolo.

„Va trebui să așteptăm până la sfârșitul lunii iunie... Oamenii și antrenorul sunt foarte mulțumiți de el. Cred că va rămâne cu noi încă un sezon sau cel puțin până în ianuarie. Este un fotbalist bun".

Noul coproprietar al lui United, Jim Ratcliffe, a declarat în februarie că clubul nu a luat încă o decizie în privința viitorului lui Greenwood, în timp ce președintele LaLiga, Javier Tebas, a declarat că speră ca atacantul să își prelungească șederea în Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.