Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Dincă va primi îngrijiri medicale la Spitalul Penitenciarului Jilava. Când urmează să fie reluată reconstituirea

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Tot la Jilava, bărbatul va primi și îngrijiri medicale solicitate.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă va ajunge miercuri la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Totodată, în aceeași unitate de detenție, Dincă va primi și îngrijirile medicale solicitate.

Dincă va ajunge, miercuri, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Alexandru Cumpănașu aruncă o informație-bombă neverificată - Care ar fi legătura dintre monstrul din Caracal şi Darius Vâlcov

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.