Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă dă cărțile pe față: ce au discutat greii vechiului PDL în ședința cu Blaga

gheorghe falca

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, susține că în ședința vechilor PDL-iști, convocată în Modrogan de Vasile Blaga, s-a discutat foarte puțin despre Ludovic Orban. Falcă a precizat că toți liderii vechiului PDL și-au exprimat nemulțumirile, iar la final Blaga a concluzionat și precizat că trebuie găsite soluții pentru viitor.

”Am primit un telefon de la domnul Blaga, care mi-a spus că își dorește să avem o întâlnire cu vechii colegi din PDL, să discutăm despre partid (...) În ședință, fiecare lua cuvântul și își spuneau gândurile sau alții au explicat ce probleme au în filiale. Am văzut toată dezbaterea publică: ba că mergem să-l dăm jos pe domnul Orban, ba că mergem să-l susținem pe domnul Orban. Aș vrea să vă spun că în interior s-a vorbit atât de puțin despre domnul Orban.

Cele trei concluzii au fost trase chiar de către domnul Blaga. Prima concluzie ar fi că partidul nu are încredere în reușită, a doua problemă este lipsa comunicării, iar în final trebuie să găsim soluții pentru viitor, pentru a reuși să câștigăm următoarele două competiții. (...) La final, domnul Blaga, care a vorbit doar 5 minute, nu mai mult, ne-a spus tuturor celor care am vorbit în sală să vorbim și la Consiliul Național pentru că doar de acolo se pot desprinde soluțiile.

Aș vrea să că în această ședință nu s-a vorbit în termeni de vechiul PNL, vechiul PDL. Uitați acest lucru”, a declarat Gheorghe Falcă, la TVR, în emisiunea ”România 9”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.