Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă, despre fostul baron PSD ajuns lider PMP

Gheorghe Falca

Florin Remeţan, fost preşedinte al PSD Arad şi fost subprefect de Arad, a devenit noul preşedinte al PMP Arad. Remeţan, cunoscut ca un socialist convins, a fost liderul filialei judeţene a PSD când preşedinte naţional al partidului era Mircea Geoană.

Conform informaţiilor apărute în presa arădeană, trecerea fostului social-democrat la partidul lui Băsescu ar fi fost intermediată de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, finul preşedintelui. Acesta susţine însă că a avut nicio implicare în mutarea politică.

„Nu comentez. Nu am vorbit cu nimeni. Orice om care vrea să inventeze ceva, vorbeşte despre mine. Nici nu m-a întrebat nimeni de la Mişcarea Populară despre domnul Remeţan”, a declarat Gheorghe Falcă, pentru stiripesurse.ro.

Înscrierea lui Remeţan în PMP nu pare să fi creat mare agitaţie nici în PSD Arad. Preşedintele filialei, deputatul Dorel Căprar, ne-a declarat că „Florin Remeţan a fost şi şef de cabinet la domnul Matula (PDL). E opţiunea dânsului, problema lui. Oricum, cu această mutare politică, a dezamăgit votanţii ăia mulţi sau puţini cât zicea dânsul că are.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.