Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă: 'Nu cred că răutatea austriecilor poate fi întoarsă'

Facebook
Gheorghe Falcă

Europarlamentarul Gheorghe Falcă (PNL), participant la discuțiile de miercuri pe tema aderării României la spațiul Schengen, a afirmat joi la Antena 3 despre cancelarul Austriei, Karl Nehammer, că s-a transformat într-un „antieuropean” ca Viktor Orban.

„A fost una din cele mai tensionate sedinte la care am paricipat. Vreau sa stiti ca pe langa europarlamentarii romani, toti ceilalti europarlamentari din alte state au argumentat si au sustinut aderarea Romaniei.

Agresivitatea cancelarului ne-a demonstrat ca pe langa Viktor Orban, considerat un antieuropean, a mai aparut pe scena europeana un alt lider important antieuropean. Se contrazicea la cateva minute. Daca ai o problema, ceri un sprijin de la UE, nu blochezi alte probleme europene. Cred ca de aici incolo Austria va fi monitorizata ca si Ungaria.

Nu cred ca rautatea austriecilor poate fi intoarsa, ei au alegeri si ei cred ca pe acesta tema pot recupera, de accea aseara ne-au spus ca nu se opun aderarii noastre, vrem sa amanam. Ei joaca aceasta tema electoral, in interiorul Austriei”, a declarat Falcă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.