Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă o UMILEȘTE pe Dăncilă, după dezbaterea de ieri: A părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres al PCR

Inquam Photos - Octav Ganea
Gheorghe Falcă

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă o atacă dur pe candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă. După ce ieri Iohannis a discutat în cadrul unei așa-zise dezbateri cu câțiva jurnaliști aleși pe sprânceană și Dăncilă a chemat toată presa la Parlament, acolo unde a răspuns două ore la întrebări care mai de care mai incomode, Falcă spune că Dăncilă s-a purtat ca la Congresul PCR.

Citește și: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul patronului care a făcut dezinsecția ucigașă cu substanțe de pe piața neagră

”Sunt de acord, câteodată oamenii vor să vadă și sânge, dar a fost destul să se uite dincolo, la doamna Dăncilă, să vadă că au fost probleme la a răspunde foarte simplu la ceea ce înseamnă suprafața cercului și cred că dacă insistau mai mult jurnaliștii, acolo era sânge rău de tot, dar până la urmă, pe mine mă interesează ca cetățean și ca om responsabil cum vede candidatul pe care eu doresc să-l votez în 24 noiembrie, marile teme ale României, apoi cum vede candidatul statul român. Cred că președintele a reușit să atingă în inimile fiecărui om care s-a uitat la această dezbatere dorința de a-și asuma prin vot o direcție a României (...). Avem nevoie ca rezultatul președintelui Iohannis să înceapă cu cifra 6. Doamna Dăncilă nu a avut ieri substanță, a părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres al PCR. Și pentru dânsa este ultima înfățișare și în poziția de candidat, dar și în poziția de lider al PSD”, conform RFI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.