Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă: 'România ar trebui să construiască alte patru spitale regionale, în perioada 2021-2017'

Inquam Photos - Octav Ganea
Gheorghe Falcă

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, aflat pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că se constată că Guvernul nu a făcut niciun pas important pentru construcţia celor trei spitale regionale, iar până în 2027 ar trebui să mei existe patru astfel de unităţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, critică dură la adresa Guvernului PSD! Acuză un asalt fără precedent

"Uniunea Europeană, în etape, în ciclul 2014-2020, apoi 2021-2027, şi-a propus să finanţeze în România spitalele regionale, în prima fază trei. Aşa cum ştiţi, România a propus Iaşi, Craiova şi Cluj şi logic ar trebui ca în 2021-2027 să propună alte patru locaţii, ca să avem în total şapte locaţii. Regretul este că în ciclul acesta financiar 2014-2020 se constată încet, încet că Guvernul României nu a făcut niciun pas important să realizăm acele spitale regionale pe bani europeni. Atunci de fapt ne vor împinge că încercăm ca în ciclul financiar 2021-2027 să le realizăm pe toate şapte, şi aici o responsabilitate. Noi care spunem că vom fi la guvernare după 2020 atât să continuăm foarte rapid implementarea celor trei, dar şi să declanşăm procedurile pentru implementarea celor patru", a declarat Gheorghe Falcă.

Citește și: Răbufnire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan! ‘Nu se poate!’

Gheorghe Falcă ocupă poziţia a opta pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare şi s-a întâlnit cu conducere filialei judeţene a PNL Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.