Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă spune cum l-au băgat în spital Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici: 'Miștocăria și nedreptatea m-au afectat. Răutate așa multă n-am mai văzut'

Inquam Photos - Octav Ganea
AMR primari Falca Negoiță Firea

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a ajuns în spital din cauza premierului Viorica Dăncilă și a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Falcă s-a simțit rău în noaptea de miercuri spre joi, după discuțiile pe care le-a avut alături de alți primari din țară la Guvern, pe tema alocărilor bugetare. Primarul Aradului a avut tensiunea prea mare și a sunat la 112.

“Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat și m-am întors acasă, la Arad. Acum sunt într-o perioadă de recuperare. Miștocăria și nedreptatea m-au afectat. Răutate așa multă ca în ultimele două zile nu am văzut niciodată, felul în care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaură de bani au, nu au cum să ne asculte. Noi mai încercăm în Parlament, dar nu cred că parlamentarii PSD vor fi atât de curajoși ca și primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă pentru mediafax.

Citește și: Mare atenție! CEDO confirmă că plângerea Laurei Codruța Kovesi este doar înregistrată, nu și declarată admisibilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.