Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Falcă: Zi istorică în județul Arad!. Încep lucrările pentru rețeaua de gaze în prima localitate din cele 18 din județ prin Programul Anghel Saligny

captură TV
Gheorghe Falcă

Gheorghe Falcă: Zi istorică în județul Arad!. Încep lucrările pentru rețeaua de gaze în prima localitate din cele 18 din județ prin Programul Anghel Saligny

”Zi istorică pentru Frumușeni! Astăzi au început lucrările de introducere a rețelei de gaz în comună, la mai puțin de 3 săptămâni de la emiterea ordinului de ministru privind aprobarea finanțării. Este prima localitate care începe lucrările dintre cele 18 localități arădene care au câștigat finanțare pentru rețelele de gaz prin Programul Național "Anghel Saligny".

Îl felicit pe domnul primar Andronic Reginald pentru că a avut viziune,  pentru Frumușeni iar astăzi se scrie istorie, oamenii doresc de mult timp să beneficieze de rețele de gaz, beneficiul se va vedea nu doar în gospodării ci și la nivelul agenților economici locali.

Peste 1100 de gospodării și 20 de agenți de agenți economici vor beneficia de această investiție.    Astăzi a început prima etapă, realizarea rețelei de distribuție în valoare de aprox. 7 milioane de lei.

Etapa a doua, reprezentând racordul la Transgaz și SRMP urmând să înceapă când se va realiza etapa de adjudecare. Perioada de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, conform graficului prezentat de executant, ținând cont și de alocările bugetare.

Totalul investiției este de 13 milioane lei.”, anunță europarlamentarul Gheorghe Falcă pe pagina sa de facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.