Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur, ATAC la medicii din spitalul Suceava, în care a fost internat: 'Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe TV se va ridica Bucovina'

flutur

Abia scăpat din ghearele morții de medici după ce a fost infectat cu noul coronavirus, președintele Consiliului Județean Suceava a ieșit la atac. Gheorghe Flutur a transmis un avertisment public angajaților care au vorbit despre probleme extrem de grave de la Spitalul Județean. Avertismentul a fost transmis în ziua în care directorul medical Mircea Macovei s-a întors la seviciu, anunță stirisuceava.net.

„Să nu credem că dacă ne blurăm fața și apărem pe televiziune fără curaj sau punem o sută de conturi false să-l înjure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorbă!”, a spus Gheorghe Flutur, citat de newsbucovina.ro, care pe timpul cât a fost internat a stat într-un salon VIP din unitatea spitalicească.

Citește și: Buletinul de la ora 13:00. Prima prognoză lansată de ministrul Nelu Tătaru s-a adeverit! Câte cazuri de coronavirus avem în România

Mai mulți angajați ai Spitalului județean Suceava au oferit interviuri publicațiilor locale și naționale în care au vorbit despre probleme foarte grave de la unitatea medicală. Angajații au făcut aceste afirmații uneori sub protecția anonimatului, cu imaginea și vocea distorsionate.

Președintele Consiliului Județean a transmis acest avertisment în ziua în care directorul medical al spitalului Mircea Macovei, s-a întors la serviciu. Mircea Macovei și fostul manager Vasile Rîmbu sunt cosiderați de angajații spitalului principalii vinovați pentru situația de acolo. Mircea Macovei este cel care a invocat un ordin inexistent de ministru pentru a-i chema la o ședință pe medicii infectați la un loc cu cei sănătoși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.