Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Funar (Partidul România Noastră) îl susține pe George Simion în cursa pentru alegerile europarlamentare

GHEORGHE FUNAR - PITESTI

Biroul Permanent Național al Partidului România Noastră a hotărât ca să adreseze un APEL către membrii și simpatizanții partidului, precum și pentru alegătorii nehotărâți, solicitându-le să meargă la vot și să-l voteze pe candidatul independent George-Nicolae Simion, aflat pe locul 15 pe buletinul de vot.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru familiile militarilor români răniți în Afganistan

„Cu încălcarea prevederilor din Constituția României a fost oprită participarea Partidului România Noastră (P.R.N.) la alegerea membrilor din România pentru Parlamentul European din 26 mai a.c. Ca urmare, pentru membrii și simpatizanții Partidului România Noastră s-a interzis dreptul constituțional de a alege și de a fi aleși pe lista P.R.N.

Prin votul Dumneavoastră puteți decide ca în Parlamentul European să ajungă domnul George-Nicolae Simion, un român care a dovedit prin fapte că este un luptător pentru Neam și Țară, precum și pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Partidul România Noastră le solicită românilor din Țara-Mamă și românilor alungați pretutindeni de Regimurile post-decembriste să nu voteze la referendumul de formă pus la cale de Președintele Iohannis pentru a putea face campanie electorală, pe bani publici, pentru Partidul Național Liberal (P.N.L.)”, a declarat Dr. Gheorghe Funar, Președintele Partidului România Noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.