Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi ar putea renunța la Denis Drăguș - Are ofertă din străinătate

fcviitorul.ro
denis dragus

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, duminică seară, că singurul jucător al echipei FC Viitorul care poate să plece în această vară este Denis Drăguş, care are o ofertă din străinătate, potrivit news.ro

“Drăguş este singurul jucător care poate să plece. La el ne gândim la ieşire, la ceilalţi nu. Rămân cu noi până la anul. Doar dacă vine ceva de afară foarte bun. Drăguş are ofertă de afară. Vom vedea dacă se va finaliza”, a spus Hagi la Look Plus.

În ceea ce priveşte meciul cu Hermannstadt, scor 3-2, Hagi a declarat că este important că FC Viitorul a obţinut cele trei puncte: “Ştiam că avem un meci foarte greu, cu o echipă cu jucători de mare experienţă. E foarte bine. I-am felicitat pe jucători. Important e că avem nouă puncte şi că marcăm goluri. E bine. Ţîru e într-o formă bună, e pregătit bine… Bravo lui. În Liga Europa ştim că va fi foarte greu, dar încercăm, nu avem nimic de pierdut”.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţîru ’51, Eric ’63 şi Ciobanu ’80. Pentru oaspeţi au înscris Yazalde ’75 şi Stoica ’89.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.