Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi despre CM din SUA: A fost pentru generaţia noastră momentul cel mai înalt

evz.ro
Hagi

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a declarat într-un interviu că parcursul reprezentativei României la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, când a ajuns până în sferturile de finală, a fost pentru 'Generaţia de Aur' din care a făcut parte momentul cel mai înalt al carierei sale, potrivit Agerpres.

"Multe succese, bucurii multe şi momente incredibile care ne-au făcut pe toţi mândri că am reprezentat România. America a fost pentru generaţia noastră momentul cel mai înalt, cel mai bun, cel mai mare şi cred că acolo am făcut România să fie mândră", a declarat Hagi la FRF TV.

Citește și: DNA Intervenție de tip MAFIOT a lui Dragnea la un MARTOR al DNA...

El a menţionat că tricoul echipei naţionale i-a trezit întotdeauna sentimente precum "onoare, fericire şi multe bucurii".

Fosta glorie a fotbalului românesc le-a transmis şi un mesaj tinerilor fotbalişti care îmbracă pentru prima oară tricoul echipei naţionale.

"Oricărui tânăr i-aş spune să fie el, pentru că oricine ajunge la echipa naţională are mult talent. Să fie el", a mai adăugat Hagi.

În vârstă de 56 de ani, Gheorghe Hagi a fost unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti români din istorie, fiind supranumit "Regele" sau "Maradona din Carpaţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.