Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi, după ce a jucat cu rezervele la Chiajna: E bine şi un punct, dar cred că meritam mai mult. Am produs fotbal

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, după remiza cu Concordia Chiajna, scor 1-1, că FC Viitorul ar fi meritat mai mult de un punct.

“Un meci greu în deplasare, cred că, cu toate că am făcut foarte multe schimbări, am produs fotbal, am avut ocazii multe. Văd că încă ne ocoleşte şansa. Până la urmă e bine şi un punct, dar cred că meritam mai mult. În careu trebuie să fim mai lucizi. Important e că producem fotbal şi uşor-uşor lucrurile vor veni”, a spus Hagi la Digi Sport.

El a precizat că nu a inclus mai mulţi jucători de bază în lotul pentru meciul de la Chiajna deoarece urmează o partidă importantă în Liga Europa, cu Vitesse Arnhem. “Ianis n-a fost în lot pentru că avem un meci foarte important joi. Nu numai el, mai mulţi. Am schimbat cam toată echipa”.

De cealaltă parte, Ionuţ Badea consideră rezultatul echitabil. “E o situaţie de final pe care echipa nu a gestionat-o bine. Echipa a avut omogenitate şi consistenţă în multe momente ale jocului. A fost un rezultat echitabil, deşi am avut în multe momente în mână trei puncte. Am un lot foarte bine pregătit, echipa are consistenţă. Sunt pus în posibilitatea de a alege jucătorii cei mai în formă”, a afirmat el.

Formaţia FC Viitorul a remizat, luni seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a doua a Ligii I, în care a egalat pe final.

Au marcat Marc ’32 pentru gazde şi Houri ’89 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.