Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi îi apreciează jucătorii de la FC Voluntari: 'E foarte greu să câştigi la ei acasă'

www.mediafax.ro
Gică Hagi

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, consideră că FC Voluntari este o formaţie care a crescut de la meci la meci, pe terenul căreia este foarte greu să câştigi, iar de acum este şi mai bine organizată, fiind condusă de italianul Cristiano Bergodi, informează News.ro.

Meciul dintre Voluntari şi Viitorul Constanţa va avea loc duminică, de la ora 17.30. Gheorghe Hagi a declarat vineri după-amiază, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să obţină cât mai multe puncte în meciurile rămase până la sfârşitul anului şi că jucătorii săi trebuie să se adapteze la orice situaţie, inclusiv la temperaturile care vor avea loc partidele.

“Am reuşit după trei antrenamente împreună cu jucătorii care au fost plecaţi la lot. Suntem pregătiţi să terminăm aşa cum trebuie această lună, cu meciuri importante, cu meciuri grele, meciuri unde trebuie să faci puncte. Muncim pentru acest lucru, trebuie să ne adaptăm la program, la timp, la temperatură, la meciuri, trebuie să ne adaptăm la toate acestea cum trebuie. Avem nevoie de puncte, vrem să obţinem cât mai multe puncte pentru a termina aşa cum trebuie anul. Sunt încrezător că lucrurile vor merge bine, mai trebuie să o demonstrăm şi pe teren”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a spus că formaţia din Voluntari este una care a crescut de la meci la meci şi este condusă de pe bancă de un antrenor experimentat, care pune preţ pe disciplină şi pe organizarea echipei.

“La Voluntari o echipă care de la meci la meci a crescut, au arătat în fiecare meci mai bine. E foarte greu să câştigi la ei acasă. Au schimbat antrenorul, au adus un antrenor foarte experimentat. În primul rând disciplina, organizarea echipei vor fi la un standard foarte ridicat, foarte bun. Ştiu că ne va fi foarte greu pentru că italienii ştiu să se organizeze bine şi să producă fotbal. Important e ca noi să ne facem jocul. Să ştim cum să ne impunem să dictăm ritmul şi intensitatea jocului şi să încercăm să câştigăm”, a explicat antrenorul Viitorului.

Hagi a mai spus că Ţîru este indisponibil, el având o întindere.

Meciul dintre Voluntari şi Viitorul Constanţa va avea loc duminică, de la ora 17.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.