Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi speră să câștige meciul cu FCSB: 'Presiunea este şi la noi şi la ei'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, doreşte să câştige meciul de duminică cu FCSB pentru a se menţine în cursa pentru locul trei, dar ştie că pentru a face acest lucru echipa sa trebuie să facă un meci mare, cum a fost cel din turul play-off-ului şi să nu facă greşeli, informează News.ro.

Citește și:  ASU Politehnica Timişoara a învins în deplasare Ripensia Timişoara, scor 1-0

Hagi a declarat sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă, că speră ca elevii săi să continue forma bună prin care trec şi să aibă evoluţii la acelaşi nivel şi în următoarele trei partide.

“Este o săptămână importantă, sperăm să fie frumoasă, să continuăm linia pe care am avut-o în ultimul timp. Vor fi trei meciuri mari, cu adversari foarte buni în care sperăm să facem foarte bine, adică să câştigăm cele două meciuri acasă pe care le avem şi cu Steaua şi cu Craiova, să putem să mergem în finală, şi după aceea şi meciul din deplasare de la Cluj unde la fel trebuie să producem rezultate. Trebuie să ne bucurăm de momentul pe care îl avem, producând la fel rezultate bune, rezultate pozitive, pentru că avem nevoie”, a afirmat Hagi.

El a spus că Viitorul trebuie să câştige meciul de duminică deoarece vrea ca echipa sa să se menţină în lupta pentru locul trei.

“Meciul de mâine e nevoie să-l câştigăm deoarece Craiova a câştigat la Astra şi normal ca şi noi să câştigăm, să ne menţinem în lupta pentru locul trei, pentru participare în cupele europene. Trebuie să jucăm perfect ca să putem să ne gândim la victorie, să facem un meci foarte mare, aşa cum am făcut şi la Bucureşti, să nu facem greşeli şi să ne impunem jocul nostru”, a explicat tehnicianul Viitorului.

Hagi crede că meciul dintre Viitorul şi FCSB va fi unul frumos, ambele echipe propunându-şi să câştige.

“Presiunea unui meci de acest nivel este şi la noi ca şi la ei. Şi noi ne dorim victoria, ne luptăm pentru cupe europene şi noi trebuie să câştigăm şi ei trebuie să câştige. Aşa că ambele echipe o să încerce să câştige. Veţi vedea, va fi un meci frumos”, a spus Hagi, care a precizat că nu are probleme de lot pentru această partidă.

La rândul său, Ianis Hagi a spus în cadrul conferinţei de presă că speră ca Viitorul să repete rezultatul din meciul tur al play-off-ului.

“Ne gândim la victorie. Jucăm acasă, avem publicul alături de noi, stadionul va fi plin şi cred că va fi o atmosferă foarte călduroasă, pozitivă şi normal că încercăm să profităm şi de momentul bun pe care îl avem. (…) Sper să repetăm rezultatul din tur. Jocul colectiv e cel mai important, apoi jucătorii fac diferenţa şi ştiu că trebuie să fac diferenţa şi nu doar eu, ci toţi atacanţii care vor juca mâine trebuie să facă diferenţa. Toată lumea se gândeşte la asta şi ăsta e rolul nostru al atacanţilor şi alte decariilor să facem diferenţa”, a afirmat Ianis Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe stadionul din Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.