Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea aruncă în aer cazul Pițurcă: DNA nu are competență pe măști! Și OMV vindea

cotidianul.ro
piperea-gheorghe

Avocattul Gheorghe Piperea spune că dosarul Pițurcă privind vânzarea măștilor neconforme din pandemie este numai vârful iceberg-ului și că afacerea a fost mult mai mare. Piperea spune că DNA nu are competență să ancheteze vânzarea de măști neconforme.

"În septembrie 2020, în urma unui control pe care l-a făcut în super-market-uri, benzinării, piețe și parcări, ANPC a descoperit că 91% din măștile vândute acolo erau neconforme. Acum, DNA bagă spectacol cu arestările/punerile sub control judiciar ale celor doi Pițurcă și ale directorului Romarm. Trebuia cumva să vină pedeapsa pentru țapi, nu? Țapi ispășitori, zic.

Apropo, ați uitat că măștile se vindeau în benzinării, piețe agroalimentare și … fabrici de armament? Ați uitat. Eu, nu.

Incidental, să zicem că ne-conformitatea măștilor este infracțiune în competența DNA (nu este, dar hai să zicem) - în acest caz, toți cei care au vândut măști ne-conforme trebuie dați pe mâna DNA. Inclusiv benzinăriile OMV și hiper-market-urile germane, franceze și olandeze. Cum ar suna? Cool, nu?

PS Ce nu se știe, încă, e rezultatul ultimelor studii: masca are zero efecte pozitive în combaterea afecțiunilor respiratorii. Sunt bune doar la semnalizarea “virtuții” supușeniei", scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.