Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea, în scandalul momentului: Directorul Unifarm, acuzat de DNA, pus în funcţie cu semnătura lui Arafat

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea prezintă documente care demonstrează că directorul Unifarm, acuzat de DNA că a cerut o mită de 760.000 de euro, a fost numit în Consiliul de Administraţie al companiei în 2012, prin semnătura lui Raed Arafat. Actualul şef al DSU a semnat în locul premierului Victor Ponta. "Dosarul DNA e mult mai amplu și duce la vârful vârfurilor grupărilor oligarhice din politică, neo-sekuritate și BigPharma", scrie Piperea pe Facebook.

"Priviți cu atenție pozele atașate. Măriți imaginea, dacă e nevoie. Urmăriți, mai ales, semnăturile și informațiile scrise cu mâna.

Veți vedea că fostul (până azi) șef de la Unifarm, actualmente urmărit penal pentru mită și pus sub control judiciar de DNA, a fost numit in 2012, printr-un act juridic plin de bizarerii și falsuri.

Astfel, documentul este semnat cu bară de cineva, în locul lui Ponta. Din documentul din 2020 rezultă foarte clar cine a semnat documentul, ca și când ar fi fost Ponta: fostul subsecretar de stat din 2012 și actualul “comandant al acțiunii”, domnul Arafat. Semnătura din 2012 e aceeași cu cea din 2029.

De asemenea, documentul evocă două alte acte juridice care emană de la două instituții diferite, dar care fac trimitere la unul și același număr de înregistrare, cu aceeași dată, care indică o “aprobare a conducerii” MS.

În plus, lângă acest număr de înregistrare apare de două ori grupul de litere VVP care, cu siguranță, vin de la Victor Viorel Ponta. Cu toate acestea, actul ar fi emanat de la “conducerea” MS. Este foarte probabil că acel număr de înregistrare este de la cabinetul premierului, doar că autorul scrierii olografe care a completat documentul a uitat acest “amănunt”.

În fine, documentul este un act de numire a directorului Unifarm, care conține referințe la un document emanând de la o comisie din care făcea parte, ca jurist, proaspăt numitul director. E o chestie care le-a sărit în ochi chiar și celor de la DNA.

Această numire nu este doar cauza dosarului de corupție explodat azi, ci și “depozitara” unui număr mare de falsuri în acte oficiale.

Așa cum v-am spus deunăzi, v-ați pus pe soclu statuile greșite.

PS Ceea ce s-a întâmplat azi e doar vârful aisbergului. Dosarul DNA e mult mai amplu și duce la vârful vârfurilor grupărilor oligarhice din politică, neo-sekuritate și BigPharma", scrie avocatul Gheorghe Piperea.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro. Ionel Eugen Adrian este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.