Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea, mesaj ACID după ce Ludovic Orban s-a infectat cu Omicron deși e vaccinat și cu booster: Cred că lumea se cam întoarce cu fundul în sus

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea a reacționat acid la vestea că Ludovic Orban s-a infectat cu Omicron, deși este vaccinat cu trei doze.

"Triplu injectat, Șică Orban s-a infectat cu Omicron și cere coaliției aflate la guvernare să renunțe COMPLET la ideea certificatului verde. Cred că lumea se cam întoarce cu fundul în sus. Ori, poate, vinovații principali încearcă să evite postura de viitori țapi ispășitori. Ei bine, nu veți scăpa, băieți. Hasta la vista, motherfuckers!", scrie Piperea pe Facebook.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea EXPLICĂ MOARTEA lui David Sassoli: A avut loc 'datorită' minunii de ser experimental

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, transmite că a avut Covid-19. „M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Nu am avut o formă gravă”, anunță fostul lider al PNL.

„Am fost absent din spaţiul public după anul nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut Covid-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus. M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu Omicron. Nu am avut o formă gravă. Simptomele ( febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii ) s-au manifestat timp de 2, 3 zile”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.